Cumartesi, Nisan 27, 2024

Sex Pistols Dinleyenler Buraya: Grubun Hikayesi Disney Plus Dizisi Oluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği lansman etkinliğinde Türkiye pazarına giriş yapan faaliyetlere başlayan Disney Plus, ünlü müzik grubu Sex Pistols‘a odaklanan FX Mini Dizisi Pistol’ın yakın zamanda platform kütüphanesine ekleneceğini duyurdu.

Üç sene boyunca İngiliz punk rock türünde müzikler üreten ve ardından dağılan Sex Pistols’ın öyküsü Disney Plus’ta mini dizi haline geliyor! 6 Temmuz’da vizyona girecek olan dizinin resmi fragmanı ise YouTube’da yayınlandı.

Pistols dizisi; İngiliz müzik grubu Sex Pistols ve grubun gitaristi Steve Jones’ın hikayesine odaklanacak. “Müzik, devrim, özgürlük… Hanımlar ve beyler, karşınızda Sex Pistols. FX’ten Pistol 6 Temmuz’da Disney+’ta” sözleriyle dizinin resmi fragmanı paylaşıldı.

6 Temmuz’da yayına girecek olan Pistol dizisi yalnızca altı bölümden oluşacak. Senaristliğini Craig Pearce’in üstlendiği dizinin yapım kadrosunda oby Wallace, Anson Boon, Sydney Chandler, Jacob Slater, Maisie Williams, Talulah Riley, Thomas Brodie-Sangster gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda İngiliz sinemacı Danny Boyle oturuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler