Perşembe, Nisan 18, 2024

Shadow Warrior 3’ün oynanış videosu paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Shadow Warrior 3 duyurulmuş ve bizlerde bu haberi sizlere sunmuştuk. Şimdi ise oyunun oynanış mekaniklerini tanıtan yeni bir fragman paylaşıldı. İsterseniz detaylara geçelim.

Shadow Warrior 3 nasıl bir oyun olacak ?

Bir tür FPS oyunu olan Shadow Warrior 3‘ün fragmanına bakacak olursak bu oyunun yüksek tempolu bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Oyun içerisinde bulunan yakın ve uzak dövüş ögeleri ise bu oyunu farklı kılmayı başarıyor.

Tüm bunlardan ayrı olarak oyunun içerisinde öldürdüğünüz düşmanlardan düşen parçaları toplayarak düşmanlarınıza karşı farklı bitirici hareketler ve büyüler kullanabileceksiniz.

shadow warrior 3 1280x720 1

When is the Shadow Warrior 3 release date stretch 1280x720 1

Oyunun çıkış tarihini merak eden takipçilerimiz için kısa bir bilgi verelim. Shadow Warrior 3 oyununun Steam sayfasına baktığımızda çıkış tarihi 2021 yılı olarak görünüyor. Fakat net bir tarih henüz açıklanmadı.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Oyunun oynanış videosunu sizler için yazımızın sonuna ekliyoruz. Fragmanı izledikten sonra görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler