Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Skull And Bones İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Skull And Bones‘un çıkış tarihi belli oldu. Oyun sektöründeki en büyük firmalardan birisi olan Ubisoft, duyurduğu her oyun ile oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor. Elinde çokça seri bulunduran şirket, her yeni bir oyunu duyurduğunda oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor.

Geçtiğimiz ay da büyük serilerinden birisi olan Assassin’s Creed’in devam oyunu olan Assassin’s Creed Mirage’ı piyasaya çıkartmışlardı. Oyunu, oynayan oyuncuların geneli ise oyunu beğenmişti.

skull and bones 2

Bunun dışında şirket, sadece eski serilerden gitmiyor. Yeni oyunlar da duyuruyor. Bu oyunlardan birisi de geçtiğimiz senelerde duyurulan Skull And Bones, olmuştu. Oyun, fragmanları ve aldığı ertelemelerde gündeme gelmişti. Şimdi ise Skull And Bones‘un çıkış tarihi belli oldu.

Skull And Bones Ne Zaman Piyasaya Çıkacak ?

Ubisoft’un geçtiğimiz senelerde duyurduğu Skull And Bones oyunu unutulmaya yüz tutmuştu. Şirket, oyun ile ilgili hiç bir bilgi vermemişti. Oyunun sadece korsanlık ve gemi savaşları teması üzerine bir oyun olacağını biliyorduk.

Ardından oyunun duyurusundan sonra ise Ubisoft, oyunu birkaç kez iptal edip projeye yeniden başladı. Ayrıca oyun için verdikleri çıkış tarihini de çok kez ertelediler. Ancak şirket, geçtiğimiz sene Eylül ayında yaptıkları etkinlikte oyunu detaylıca gösterdiler ve anlattılar. Ancak bu etkinlikte de oyun için bir çıkış tarihi vermediler.

skull and bones 3 e1701197137863

Şimdi ise Skull And Bones‘un çıkış tarihi belli oldu. Oyunun çıkış tarihi Ubisoft’un, yaptığı duyurunun ardından belli oldu. Şirket, oyunun 2023-2024 Mali yılı 4.çeyreğinde çıkacağını doğruladı. Ardından ise Ubisoft’ta önemli bir pozisyonda çalışan Darryl Long, oyunun mali yılın sonundan önce satışa çıkacağını doğruladı. Bu bilgilerle beraber oyun sektöründeki güvenilir haber kaynakları da oyunun 16 Şubat 2024’de çıkacağını sızdırdı. Şirketin, oyunun çıkış tarihini,  The Game Awards etkinliğinde duyurması bekleniyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler