Cuma, Mart 29, 2024

Skull & Bones Çıkış Tarihi Açıklandı! Sonunda Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı oyunlar var, duyurulduğu zaman çok ses getiriyor, büyük bir hevesle bekliyorsunuz ama yapım bir türlü çıkmıyor. Örnek mi? Mount Blade II Bannerlord. Cyberpunk 2077. Çıkışı yıllar alan daha nice oyunlar var. İşte Skull & Bones bunlardan birisiydi.

Yapım ilk duyurulduğu zaman doğru hatırlıyorsam 2017 yılındaydık. Yıllar geçti oyun gelmedi gelmedi. Ne zaman çıkacak yeni bir tanıtım mı yapılacak derken sonunda beklediğimiz haber de geldi.

Oyun için bir kez daha oynanış videosu yayınlandı ve sonunda çıkış tarihi de açıklandı. 2017 yılından beridir beklediğimiz oyunu nihayet görebileceğiz.

Skull & Bones Çıkış Tarihi ve Oynanış Videoları

Ubisoft bu kez iyi hazırlanmış. Zira hem yapımın sinematik tanıtım videosu yenilendi hem de oynanış videoları yayınlandı. Bundan 5 yıl kadar önce yayınlanan video ile karşılaştırdığımız zaman, grafiklerin de yeni nesle taşındığını anlıyoruz.

Yani oyunun üzerinde o yılların yorgunluğu olmayacak. Söz konusu videoları da ekleyeceğim ama dilerseniz önce oyundan da biraz söz edelim.

Skull & Bones, tam anlamıyla bir korsan oyunu olacak. Uçsuz bucaksız bir açık dünyada, denizlerin hakimi olmaya çalışacağız. PvP, tek oyunculu ve çok oyunculu modları olacak yapımda, hikaye kısmında da bir korsanı canlandırıyor olacağız.

Skull & Bones

Videolardan gördüğümüz kadarıyla çok güzel bir denizcilik oyunu geliyor diyebiliriz. Zira grafikler atmosferi çok iyi yansıtıyor.

Bunun yanında oyun içerisinde mürettebat moralinin önemli olması, gemi durumunun anlık olarak takip edilmesinin gerekmesi, geminin batması durumunda başa dönecek olmanız gibi gerçekçiliği arttıran oynanış detayları da olacak.

Her açıdan geminizi geliştirmeniz, bir yandan hayatta kalmanız, bir yandan silah becerilerinizi geliştirmeniz kısacası kendi hikayenizi yazmanızın gerektiği oyun çok yakında çıkıyor.

Öyle ki Skull & Bones için açıklanan çıkış tarihi 8 Kasım 2022 oldu. Hem konsollara hem de PC platformuna gelecek olan oyun beklediğimize değer bir yapım mı olacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler