Perşembe, Nisan 18, 2024

Skull & Bones Oyunu için Yeniden Duyuru Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Skull & Bones, ilk kez 2017 yılında gösterilmiş ve aslında E3 fuarı kapsamında tanıtımı yapılmış olan bir oyun olarak biliniyor.

Ubisoft imzalı oyunda, dev gemilerle korsancılık ve deniz savaşları temasının sunulduğunu görmüştük. Açıkçası tanıtım da bir hayli etkileyiciydi.

Buraya kadar her şey güzel ama bir türlü oyun çıkmadı. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda da kesin bir açıklama gelmedi. Aradan geçen yıllar sonra ise sonunda Skull & Bones için yeni bir haber gündemde.

Sağlam kaynaklara göre oyun bir kez daha tanıtılacak. Bu tanıtımla beraber, oyun ,için resmi çıkış tarihi konusunda da açıklama yapılacak.

Skull & Bones için Temmuz Ayında Bir Tanıtım Daha Yapılabilir

Sektörde tanınan isimlerden olan Tom Handerson tarafından ortaya atılan bilgilere göre Ubisoft, oyunu bir kez daha tanıtacak.

4 Temmuz 2022 tarihinde oyun için yeni bir tanıtım yapılacağı ve bu tanıtım sırasında da merak edilen tüm detayların açıklanacağı söylenmekte. Ayrıca tanıtım sonrasında oyunun yeni bir fragmanının da yayınlanacağı söyleniyor.

Skull & Bones

Muhtemelen daha önce yayınlanan fragman değişecek. Zaten bu kadar yıl beklenen bir oyunun çıkış yapmadan önce mutlaka yeniden gündeme getirilmesi lazım diye düşünüyorum.

Zira ilk tanıtıldığı yıl çok ses getirmiş ve dikkat çekmiş olsa da şu sıralar oyun çok gündemde yapımlardan biri değil. Ubisoft’un yeni tanıtımla, yapımı tekrar gündeme taşıdığını göreceğiz. Tabii ki bir not olarak henüz yeni tanıtımın tarihi konusunda resmi açıklama yapılmadığını da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler