Cuma, Nisan 26, 2024

Smash Bros Ultimate için 16 Ocak’ta yeni bir karakter açıklanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo ve Bandai Namco‘nun Nintendo Switch‘teki en çok satan dövüş serisinin en son oyunu olan Super Smash Bros Ultimate‘e yeni bir karakter geliyor.

Şu anda zaten oynamak için bir çok kadar karakter var. Ancak, 74 temel savaşçı ve eklenti paketi karakterlerinin kilidini açtıysanız veya karakterlerin tüm kombolarını sular seller gibi ezberlediyseniz, Smash Bros Ultimate‘in beklenilen karakteri kesinlikle ilginizi çekmeli.

Super Smash Bros. Ultimate’in Satış Rakamları Belli Oldu 2Daha önceki bazı duyurular, daha büyük bir Smash Bros Direct videosunun sonundaki küçük bir duyuruda belirtilmişti. Temel oyuna eklenen diğer güncellemeleri içeriyordu, ancak bu kez video büyük ölçüde ek paket karakterleri üzerine yoğunlaşacak gibi gözüküyor.

Bugüne kadar Persona’dan Joker, Dragon Quest’ten Hero, Banjo & Kazooie ve Fatal Fury’den Terry Bogard vardı. Peki, bu yeni karakter kim olacak? Özellikle söylentiler arasında herkesin tahmin ettiği gibi aynı anda birkaç olası seçenek var. Dragon Quest’in kahramanı resmi duyuru öncesinde bazı veri madencileri tarafından tahmin edilmişti.

Her zaman olduğu gibi, Super Smash Bros. topluluğu, bu gizemli savaşçının kim olabileceği konusunda tahminler yürütmeye başladı. Devil May Cry’nin Dante’si ve Waluigi popüler tahminler arasında. Aslına bakılırsa, bu noktada Nintendo ve Sakurai‘nin planlarını tahmin etmek oldukça zor.

Ne zaman açıklanacak?

Nintendo, yeni karakterin 16 Ocak’ta yani bu Perşembe günü 35 dakikalık bir canlı yayında açıklanacağını bildirdi. Canlı yayın Türkiye saati ile 17:00’da başlayacak.

8b42e00012633320624f3894179b5d6bec44c255998a58ceb54e07bd352df171

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler