Cumartesi, Nisan 20, 2024

Snapchat, Özçekimlere Farklı Boyut Kazandırıyor: 3D Kamera Modu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone X veya daha üstü modeline sahip olmanız gerekecek; Snapchat özçekim konusunda oyununu geliştirmeye devam ediyor ve bugün özçekimleri daha farklı kılacak 3D benzeri yeni bir kamera modu sunuyor.

Bugünden itibaren, bir iPhone X veya daha yenisine sahip olan insanlar bir özçekim çekmek için “3D Kamera Modu”nu kullanabilecekler ve 3D efektler, lensler ve filtreleri uygulayabilecekler. 

526142 snapchat spectacles

“iPhone X Sahibi değilim?!”

Gönderilen snap paylaşımlarını alan kişiler, iPhone X ve üzeri modele sahip telefonları olmasa bile boyutları daha iyi görebilmek ve anlamak için telefonlarını hareket ettirebilecekler. Bir Snapchat sözcüsü, şirketin eninde sonunda ek cihazlara destek sağlayacağını söyledi.

Snapchat, 3D efekt fikrini ilk olarak derinliği yakalamak için ikinci bir kamera içeren Spectacles’ın en son sürümünü duyurduğu zaman Snaps ile birlikte tanıttı. Bu yeni mod sayesinde efektler, filtreler, konfeti, ışık çizgileri ve çeşitli animasyonlar gibi şeyleri ekleyebiliyorsunuz.

Snapchat’te yakalanan üç boyutlu özçekimler, uygulamada paylaşılabilir veya bir kullanıcının kamera rulosuna kaydedilip başka bir yerde paylaşılabilir. Uygulamanın dışında paylaşılması, kişilerin görüntü perspektifini değiştirerek görmesini sağlayan hareket ettirme olanağını ortadan kaldıracaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler