Cumartesi, Nisan 27, 2024

Sniper Ghost Warrior Contracts 2’den Oynanış Fragman Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici CI Games, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 için “Kuamar’a Hoş Geldiniz” adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Oyunda Kuamar bölgesinin geçeceği kurgusal bir Orta Doğu ülkesi olacak.

maxresdefault 7

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2‘nin etkileyici (ve etkileyici şekilde kanlı) mermi fiziği, olay örgüsü ayrıntıları ve daha fazlasını sergiliyor. İlk duyuru Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 2 ilk oyunun yayımlanmasından bugüne tam yedi ay geçti.

Bunun da ötesinde, oyunun ortaya çıkışından lansmanına kadar çok hızlı bir geri dönüşe sahip olacak şekilde ayarlandı ve bu sonbaharda bir sürüm için Haziran 2020 duyuruldu. Bununla birlikte, CI Games, oyunu daha da güzelleştirmek ve oyunun kullanılabilirliğini yeni nesil konsollara genişletmek için Sniper: Ghost Warrior Contracts 2‘yi Haziran 2021’e erteledi.

En son oynanış fragmanında sergilenen görsel doğruluk, açıkçası erteleme kararının doğru hareket olduğunu gösteriyor. Oyuncuların göreceği ve duyacağı gibi, oyun kurgusal orta doğu ülkesi Kuamar’da geçiyor. Görünüşe göre ülke son 20 yıldır acımasız bir diktatörlük altında. Kahraman Raven’ın gizemli işvereni karışmaktan kaçınırken, komşu bir ülkeye Kuamar saldırısı istihbaratı bölgede “felaket” bir savaşa neden olabilir.

Oyun tam olarak PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 4 Haziran 2021 tarihinde çıkış yapacak.

Fiyat listesi

  • Steam’de Standart Sürüm: 79,00 TL
  • Steam’de Deluxe Sürüm: 99,00 TL

Fiyatları üzerinden ön siparişe sunuldu.

Oyunun Steam adresine ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oynanış fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler