Cuma, Nisan 19, 2024

Son Dakika: İşte Yerli Otomobilin Test Sürüş Videosu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün yerli otomobilin ilk animasyonlu videosu saat 14:30’da yayınlanmasının ardından 14:53’de yerli otomobilin iç dizaynı TOGG resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Kullanıcıların isteği üzerinde Fatih’in İstanbul’u Fethettiği tarih olan 1453 saat karşılığı 14:53 seçildi. Paylaştığı iç dizayna açıklama yapan TOGG Sizi dinledik, 14.53’te geldik #GönülleriFethedecek Saat 19.23’te yine buluşalım.” şeklinde açıklamada bulundu. Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluş yılı olan 1923 yılının saat karşılığı 19:23’te yeni bir görsel TOGG resmi Twitter hesabından bir sürüş test videosu yayınlandı!

Yerli Otomobilin İlk Sürüş Videosu

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), bugün saat 19:23’te resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Yayınladığı videoya baktığımızda yerli otomobilin SUV modeli ile günler öncesinden test sürüşlerine çıkılmış ve sürüş testi yapılmış. Bu video ile birlikte aklımızdaki soru işaretlerinin bazıları kesinleşmiş oldu bazıları ise daha da merak konusu oldu.

yerli otomobil

Videonun bu kısmında dikkatimizi yerli otomobilin ön konsolu çekti. Dikkat etiğiniz üzere ön konsoldaki hız gösterge aracı boydan boya uzatılmış. Bundan da araç piyasaya full dijital çıkacağını anlıyoruz.

Şimdi gözler yarına çevrildi. Yarın Gebze dijital vadide düzenlenecek olan etkinlikte %100 elektrikli yerli otomobilin tanıtımı yapılacak. Yapılacak olan bu tanıtımda aracın tam tasarımı, fiyatı, ismi ve çoğu detay netleşecek. Şimdi gözler yarında!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler