Perşembe, Mart 28, 2024

Son Güncelleme ile Birlikte Forza Horizon 4’e Son Kez Yeni Araba Modelleri Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu aylarda Forza Monthly isimli canlı etkinlikte, Forza Horizon 4 için Series 37 güncellemesinin ardından gelecek güncellemelerde yeni bir içeriğin olmayacağı açıklandı. Seri 37’nin 29 Haziran’da gerçekleştirilen lansmanından sonra, Playground Games ekibi Forza Horizon 5’in Kasım ayında çıkacak olan lansmanına daha fazla odaklandıkça Forza Horizon 4’ün aylık güncellemelerinde değişime gidilecek.

Playground Games’in kıdemli yapımcısı Tom Butcher, Forza Monthly etkinliği sırasında konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Seri güncelleme 38 ile başlayarak, oyunu iyi bilen oyuncular, ‘7’den 32’ye kadar olan içeriğin geri dönüşünü görecekler. En sevdiğiniz içeriğin son eklenen yeni özelliklerle birlikte geri dönüşünü içeren bir mixtape gibi.”

Butcher sözlerine şu şekilde devam etti, “Önümüzdeki aylarda tüm yeni arabaları ve özellikleri eklemeyi planlamıyor olsak da, bu anları tekrar ziyaret ederek çok eğlenmelisiniz,” diye hayranlara güvence verdi. Yeni özellikler getiren son seri güncellemeleri sayesinde, fotoğraf yarışmaları, sahne arkası geçişleri ve Forzathon mağazasının dört gözle bekleneceği gibi tamamen geri dönüştürülecek ve yeniden karıştırılacak içerik olmayacak.

Forza Horizon 5 nihayet çıktıktan sonra ne olacak diye sorulduğunda Butcher,, “Forza Horizon 4’ün eğlenceli bir deneyim olmaya devam etmesini sağlamayı planlıyoruz. ancak henüz kesin planları paylaşmaya hazır değiliz.” diyerek gelecekte Forza Horizon 4’ün emekliye ayrılıp ayrılmayacağı konusunda henüz ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler