Salı, Ekim 22, 2024

Son Of The Forest En İyi Silahlar – Top 6

Son Of The Forest en iyi silahlar listesi ile oyunda işinizi kolaylaştıracak silahları sıralamaya çalışacağız. Tabii ki listede yer alan silahlara hemen ulaşmanız mümkün değil ama oyundaki gelişim sürecinizde bu silahları da göz ardı etmeyin derim.

O zaman sizi daha fazla meraklandırmadan oyunun en iyi silahlarına geçiş yapalım. Bu arada hemen aşağıda yorumlar bölümünden listede olmayan ama sizin favoriniz olan silahları da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaçırmayın: Oyunda FPS’i Arttırmak için Ne Yapmalı?

Son Of The Forest En İyi Silahlar Listesi

Listemizde silahları basitten gelişmiş silahlara doğru giden bir şekilde sıralayacağız. Ama tabii ki hepsinin oyunda ayrı bir avantajı da var belirtelim.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Taktik Balta

Oyuna başlangıç aşamasında en iyi silahlardan biri taktik balta diyebiliriz. Sadece silah olarak da düşünmemek lazım. Modern balta ya da taktik balta, ağaçları ve benzeri şeyleri kesmeniz için de gerekli.

Biraz daha düşük kapasiteli düşmanlara karşı da iyi silahlardan biri. Listedeki diğer silahlara göre biraz daha az hasar verse ve kısa menzilli olsa da başlangıç için düşündüğümüz zaman kesinlikle Son Of The Forest en iyi silahlar listesinde yer alacak bir silah.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Elektrikli Testere

Yine yakın mesafeli ama oyunda yine etkili olan silahlardan biri. Hasar puanı yüksek olan silah, düşmanları parçalamanızın yanında ağaçları devirmeniz için de etkili silahlardan biri.

Ağaçları çok daha hızlı kesmenizi sağladığı için, odun kaynağını toplamak açısından da çok pratik olduğunu söyleyebiliriz.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Tatar Yayı

Kesinlikle savunma odaklı güzel bir silah. Uzun mesafeli olması, sizi daha korunaklı kılıyor. Hem uzun mesafeli bir silah oluşu hem de sessiz bir silah oluşu, tatar yayını biraz daha öne çıkarıyor.

BENZER:  The Last of Us Online için Yolun Sonu

Ayrıca hasar puanlarının da yüksek olduğunu net olarak söyleyebiliriz. Avlanma konusunda da büyük oranda yardımcı olacak. Unutmayın diğer uzak mesafeli silahlar gibi ses yapmıyor.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Şok Tabancası

Düşmanlarınızı tamamen yok edecek kadar güçlü olmasa da size hem kaçış fırsatı hem de hamle yapma fırsatı verecek bir silah.

Adı üzerinde şok tabancasıyla düşmanlarınıza elektrikli bir atış yapıyorsunuz ve rakiplerinizi ilk an için yere serebiliyorsunuz. Ama dediğimiz gibi daha çok sersemletici etkisi var.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Tabanca

Yamyamlara ve mutantlara karşı en etkili olan silahlardan biri. Hem etkisi yüksek hem de uzak mesafe silahı olarak kendisini gösteriyor. İsterseniz oyunda tabancaya susturucu da ekleyebiliyorsunuz.

Bu durumda silahın ses tehlikesi de ortadan kalmış oluyor. Tabii ki benzeri yükseltmeler de yapmanız mümkün. Kesinlikle Son Of The Forest en iyi silahlar listesinin ilk ikinci sırasına yerleşmeye hak kazanan bir alet olduğunu söylemek lazım.

Son Of The Forest En İyi Silahlar

Pompalı Tüfek

Yakın mesafeli ama etkili olan bir silah daha. Oyunun en etkili silahlarından da biri diyebiliriz. Düşmana verdiği hasar puanı en yüksek olan ilk iki silahtan da biri. Belli iyileştirmeler ve yükseltmelerle beraber oyundaki en iyi yardımcınız olacaktır.

Son Of The Forest en iyi silahlar listemizinn sonuna geldik. Başta da dediğimiz gibi varsa siz de önerilerinizi bize yorum olarak iletebilirsiniz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler