Cuma, Mart 29, 2024

“Sonsuz Ekranlı” Asus Pegasus 4S Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aslında Sonsuz Ekran ismini Samsung ; 18:9 ekranlı çerçevesizlik odaklı tasarlanmış telefonları için kullanıyor. Evet, Asus da bu telefonu ile birlikte 18:9 ekran çılgınlığına katıldı diyebiliriz. Asus’un giriş-orta segment arasında konumlandırmayı düşündüğü bu telefonun fiyat performans dengesi de gayet korunmaya çalışılmış denebilir. Peki bu arkadaş kullanıcılara ne sunmayı hedefliyor ?

Bu Cihaz Asus’un İlk 18:9 Ekran Denemesi :

Telefonun öne çıkmaya çalıştığı konu ( benim tabirimle ) “çağa ayak uydurmak” olduğu için öncelikle ekranın detaylarına değinmek istiyorum kankalar.

5.7 inç boyutunda 1440 x 720 piksel ( yani HD+ ) çözünürlüğünde, 18:9 ekran formatında ekrana sahip olan Pegasus 4S, çerçevesiz bir ekran deneyimi sunuyor. 

Gelelim Performans Bileşenlerine :

8 tane Cortex-A53 çekirdeğine sahip MediaTek MT6750T işlemcisinden gücünü alacak olan Pegasus 4S’in oyun performansı kısmı ise Mali-T860 MP2 yongasına emanet edilmiş.

Depolama tarafında 3GB RAM + 32GB ROM veya 4GB RAM + 64GB ROM olmak üzere iki tane seçenek bulunuyor; “Depolamayı arttırabiliyor muyuz hocam ?” sorusuna biz de cevap veremiyoruz maalesef kankalar.

Başlıksız 2 1

Asus Pegasus 4S Çift Kameralı Bir Telefon :

“Çağa ayak uydurmak” deyimini burada da söyleyebilirim aslında, Asus bu telefonda son zamanların modalarını topluca kullanmak istemiş belli ki. 

Ana optiği 16MP, ikinci optiği ise 8MP çözünürlükte kamera paketine sahip olan ASUS Pegasus 4S‘in çift kameraya sahip olmasının nedeni ise daha keskin çözünürlük ve doygun fotoğraflar çıkartmak. Ön kameranın çözünürlüğü ise 8MP değerinde, ön ve arka paketin de ince ayrıntılarından ne yazık ki bahsedilmemiş.

Tüm bu özelliklere ek olarak :

Android 7.0 (Android Nougat) ile kutudan çıkacak olan Pegasus 4S arkadaşımız ZenUI arayüzüne, parmak izi okuyucuya ve USB Type-C çıkışına sahip olacak. Tüm bu paketi ise 4030 mAh değerindeki batarya doyuracak.

Cihazın çıkış fiyatı ve tarihi hakkında da henüz herhangi bir bilgi yok dostlarım.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler