Cuma, Nisan 19, 2024

Sony İçin Zeus Adında Yeni Konsept Akıllı Telefonu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony akıllı telefonlarını piyasaya sürmeden önce çizimlerini mutlaka konsepleri inceleyerek tamamlıyorlar. Steel Drake adında Kırgız bir tasarımcı yine efsane bir Sony tasarımı çizerek firmanın aklını karıştıracak gibi görünüyor. Sony Zeus adı verdiği tasarımda render görselleri gerçekten büyüleyici.

Konsept Tasarım Ne ki ?

Öncelik olarak konsept tasarımın ne demek olduğunu bilmeyenler için ufak bir tanımlama yapalım. Konsept tasarım demek firmalardan bağımsız tasarımcı kişilerin yeni çıkacak akıllı telefonlar, tabletler, cihazlar veya ürünler için örnek (numune) çizimler yaparak firmalara iletiyorlar. Eğer firmalar bu konsept tasarımları beğenirlerse, kişi ile anlaşarak tasarımı satın alıyor ve yeni modelini o tasarıma uygun olacak şekilde üretiyorlar.

Onlardan bir tanesi de Kırgız tasarımcı Steel Drake adındaki kardeşimiz. Sony Zeus adı verdiği yeni amiral gemi için müthiş bir çalışma hazırlamış. Açıkçası tasarımı ve render görsellerini incelediğimizde, Sony’nin yıllardır alışagelmiş ekran teknolojisinin dışına çıkarak OmniBalance yerine daha modern ve şık hatlara sahip bir akıllı telefon ortaya çıkmış.

Sony Zeus için yapılan tasarımlarda ilk olarak Galaxy S6 Edge modelinde gördüğümüz çift ekranlı kavisli ekran tasarımı bu çizimde de karşımıza çıkıyor. Çarpıcı tasarımı ile dikkat çeken cihazda bir de metal gövde ve çift kamera bulunuyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Steel Drake tarafından çizilen Sony Zeus konsept tasarımı ile baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Hocam sayenizde genç beyinler kafayı yorucak yeni dallara atanıcak gibi vallahi ilk defa sizden duydum konsept tasarım olayını benim bile aklıma yattı vallahi

  2. yalan olduğu çok belli sony böyle bir tasarımla kesinlikle gelmez bu 1

    2. arkada flaş Neden orda Ve Neden O kadar Küçük 🙂
    düşünmek gerek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler