Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony IFA’da Düzenleyeceği Etkinlik ile Xperia XZ3’ü Tanıtacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony markasının Türkiye’ deki faaliyetlerini mobile tarafta bitirebileceği söylentileri devam ederken markadan yeni bir açıklama geldi. 30 Ağustos tarihide Berlin IFA da düzenlenecek basın lansmanında, yerel saat ile 13:00 da Xperia XZ3 ü görücüye çıkaracak. Xperia XZ3’ ün 18:9 ekran boyutlarına sahip olması beklenirken  daha kavisli bir ekran ile kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.

Ayrıca daha önce sızan bilgilere göre Xperia XZ3 ün 3240mAh bataryasına ek olarak, 6GB RAM ve 128 GB depolama alanının yanı sıra Qualcomm’un Snapdragon 845’işlemci ile satışa sunulması bekleniyor.  İşletim sisteminin ise Android 9.0 P olacağı öngörülüyor.

Sony Xperia XZ3 Premium Ekim Kasım 2018′ de

Ayrıca Sony nin Xperia XZ3 Premium üzerinde çalışmalarını da sürdüren marka, bu rün hakkında da bazı bilgileri paylaşabileceği gelen bilgiler arasında.

Ancak mevcut Sony XZ2 Premium’u ilk çıkışını Nisan ayında gerçekleştirilmesi ve Sony nin olağan altı aylık güncelleme döngüsüne denk gelen Ekim ve Kasım aylarında, XZ2 Premium‘un bir halefinin ortaya çıkması daha mantıklı görünüyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler