Cuma, Mart 29, 2024

Sony, PlayStation 5’i Parçalarına Ayırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, hayranlarının içerisindeki merakı gidermek için yeni nesil oyun konsolunun dahili bileşenlerini göstermek için resmi bir PlayStation 5 söküm videosunu YouTube kanalı üzerinden yayınladı. YouTube’da yayınlanan ve yalnızca yedi dakika süren PlayStation 5 söküm videosu, yeni nesil donanıma ürünün üç boyutlu tasarımları dışındaki ilk resmi bakışımız oldu. Ayrıca konsolun arkasını da ilk kez görmek olduk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek PlayStation 5’in içini görebilirsiniz:

PlayStation Blog’da, sistemin konseptten üretime beş yıllık yolculuğu hakkında bilgiler de dahil olmak üzere yeni nesil konsolun geliştirilmesiyle ilgili daha fazla ayrıntı açıklandı.

“Yeni, yeni nesil bir oyun deneyimi sunmak için performans açısından nesiller arasında bir sıçrama yapmanın kaçınılmaz olduğunu hissettik. Ancak bunu yapmak için, gürültü seviyesini azaltmaya odaklanmadan soğutma kapasitesini artırmaya kadar sistemin her yönünü her zamankinden daha fazla dengelemek zorundaydık, ”dedi donanım mühendisliği ve operasyonundan sorumlu Başkan Yardımcısı Masayasu Ito.

Ito, konsolu olabildiğince sessiz hale getirmek için tasarlanan sistemin bir parçası olan PlayStation 5 için tasarlanan soğutma mekanizmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatta soğutma amacıyla sıvı metal eklediler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler