Cumartesi, Nisan 27, 2024

Sony Xperia 10 III için Detaylar Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, akıllı telefon vizyonunu yeniden oluşturmak konusunda kararlı. Bir çok sektör otoritesi “Sony, akıllı telefon pazarında battı” düşüncesinde. Fakat marka bu algıyı kırmakta kararlı. Şimdi de Sony Xperia 10 III modeli ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon geliştirmez diye beklenen markanın bu modelle tekrar orta segmenti hedefleyeceği de ortaya çıkmış durumda. Tamam ama telefonun özellikleri ne olacak? O fark yaratılabilecek mi?

Sony Xperia 10 III performans testlerinde!

Yeni telefonun gayet düz bir model olacağını söyleyebilirim. Yani o farkı yaratacak, yeni vizyonu getirecek bir model değil. Yine telefonda düz bir kasa yapısına yer verilecek.

Çerçeveli düz tasarımı devam edecek akıllı telefon, güç dengesi olarak tam bir orta segment cihazı olacak. İşlemci tercihinin Snapdragon 690 5G olarak isimlendirilen bir işlemci yönünde olacağı ve 6 GB RAM miktarının da sunulacağı görülüyor.

Sony Xperia 10 III

Performans testlerinde 1821 puan gibi bir çoklu çekirdek puanı aldığını gördüğümüz akıllı telefonun, kamera sistemi de öyle sürpriz bir sistem olmayacak.

Kamera kısmında 12 MP temel arka kamera, asıl arka kamera kullanılacak. 8 MP + 8 MP olmak üzere iki kamerası daha olacak akıllı telefonun 6 inç muhtemelen LCD bir ekranı olacak.

Sony Xperia 10 III

Bu özelliklerle satması için fiyatının rekabetçi bir fiyat olması gereken Xperia 10 III modelinin ne zaman geleceği ise bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler