Perşembe, Nisan 18, 2024

Sony Xperia XZ1 Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony yeni cihazı Xperia XZ1 ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Rakiplerine göre daha uygun fiyat etiketine sahip olan XZ1, bakalım ne gibi özelliklerle beraber geliyor…

IFA 2017‘de duyurulan Sony Xperia XZ1, sonunda Türkiye’de. Kamerası ve fiyatı ile ilgiyi üzerine çeken XZ1, performansı ve ekranıyla göz dolduruyor. Gelin tasarım konusunda da ödün vermeyen XZ1’i yakından inceleyelim.

sony xperia xz1 3

İşte Xperia XZ1’in Özellikleri!

Öncelikle cihazın en dikkat çeken özelliği olan kamera’dan başlayalım. Kamera konusunda Sony ve LG cihazlarının daima iyi sonuçlar çıkardığını biliyoruz. Sony yeni cihazında da bu geleneği bozmayarak harika bir kamerayı kullanıcıları ile buluşturuyor.

19 Megapiksel bir kameraya sahip olan XZ1, bu kamera ile 960 FPS video kaydı yapabiliyor. Yani XZ1 ile muazzam yavaş çekimler yapabileceksiniz. Bunun yanında Selfie kamerasında da kalitesinden ödün vermeyen XZ1, ön kısmada 13 megapiksellik bir kamera yerleştirmiş.

sony xperia xz1 2

Yine çektiğiniz görüntüleri 5.2 inçlik Full HD HDR ekranından görüntüleyebileceksiniz. HDR ekrandaki görüntüler ise TRILUMONOS, X-Reality ve Dinamik Kontrast İyileştirici gibi teknolojiler ile destekleniyor.

Performansını Snapdragon 835‘ten alan XZ1, içerisinde 4GB RAM barındırıyor. 64 GB’lık dahili hafıza sunan XZ1, 256 GB’a kadar microSD kart desteği sunuyor. Ayrıca XZ1, IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı.

sony xperia xz1 1

Yazılım kısmında da artıları bulunan XZ1, içerisinde bulunan 3D oluşturucusu ile 3D görseller üretebiliyor ve bunları 3D yazıcıdan çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca Xperia XZ1 Ay Mavisi, Sıcak Gümüş ve Klasik Siyah olarak üç farklı renk seçeneğine de sahip.

Sony’nin yeni cihazı Xperia XZ1, bugün Türkiye pazarında satışa sunuldu. 2,999 TL fiyat etiketine sahip olan XZ1, rakiplerine göre daha uygun fiyatlı. Sizce Sony’nın yeni cihazı XZ1 ne kadar satacak?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler