Perşembe, Nisan 25, 2024

Sony’den 4K 28X Optik Zoomlu Mini Kamera

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, Cyber-Shot serisinin yeni modeli olan HX99 modelinin duyurusunu yaptı. Sony, yaptığı açıklamaya göre HX99, dünyanın en küçük en yüksek zoom kapasitesine sahip kamerası. Sony Cyber-Shot HX99 aynı zamanda 4K video kayıt edebiliyor.

Sony Cyber-Shot Hx99 içerisinde ters aydınlatmaya sahip, 1/2.3 inç Exmore R CMOS sensörü bulunuyor. Exmore R CMOS çipi ISO değer aralığı 80-12800 olarak belirlendi ve devamlı çekimde saniyede on kare yakalıyor. Dahili olarak gelen 28X optik zoom’ a sahip mercek 35mm dengi olan 24-720mm bir lens. 

zoom

Boyutlarına değinecek olursak Sony Cyber-Shot Hx99 4×2.3×1.4 rahat kavranabilecek ve eliniz biraz büyükse avuç içerisine sığacak boyutlarda. 242 gram ağırlığında olan Sony Cyber-Shot Hx99, ufak boyutlarda olmasına rağmen sunduğu esnek kullanım, ufak boyut ve kalitesi ile dikkatleri çekiyor.

Fotoğraf çekenler kadar, bu Sony Cyber-Shot Hx99 ile video çekecek kişileri ilgilendiren ise piksel kaybı veya pikselleri üst üste bindirmeden 4K video çekme becerisi. Video çözünürlüğünü 4K’dan Full HD yaptığınızda 120 FPS video çekebiliyorsunuz. Sony Cyber-Shot Hx99 özellikleri arasında ,optik görüntü sabitleyici, zoom asistanı, 0.09 otomatik odaklanma, Eye AF teknolojisi, Raw fotoğraf özelliği, dokunarak odaklama, dokunmatik ayar, özelleştirilebilir kontrol yüzüğü, Bluetooth ve NFC gibi bir çok güncel özellik yer alıyor. Önümüzdeki ay satışa sunulacak olan Sony Cyber-Shot Hx99 450$ ile satılacak. 

 

 

 

 

 

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler