Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony’den Vlog Çekimlerini Kolaylaştıracak Bluetooth Tripod

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şarj etmeyi sakın unutmayın.

Sony bugün, Bluetooth üzerinden şirketin yakın tarihte piyasaya sürülmüş aynasız kameralarının çoğuna bağlanabilen ve bu ay Kuzey Amerika’da satışa sunulduğunda 140 dolara mal olacak GP-VPT2BT model numaralı yeni bir kamera tripodu duyurdu.

Kablolu bağlantı kullanan kamera tutamaçlarından farklı olarak, Bluetooth yaklaşımı tüm kabloların engel olmasını önlüyor ve kameranızın bağlantı noktalarını kapalı ve korumalı bırakıyor ayrıca tutamaçı üç ayaklı bir mini tripod haline getirebiliyorsunuz. 

Bu tasarım, kamerayı kavrama ile tutarken mükemmel açıya çivi çakmak (veya vlogunuz için harika bir çekim yapmak) için biraz daha esneklik sağlamaktadır.

Sony, bu aparatın Alpha A9 II, A9, A7R IV, A7R III, A7 III, A6600, A6400 ve A6100 kameralarının yanı sıra RX100 VII ve RX0 II kamera modelleri ile uyumluluk sağladığını söylüyor. Zoom Rocker, kilit düğmesi ve özelleştirebilir bir düğme dahil olmak üzere istediğiniz film modu kontrollerinin çoğuna sahip.

Alpha Universe GP VPT2BT 1
Sony'den Vlog Çekimlerini Kolaylaştıracak Bluetooth Tripod 3

Tutamak, kullanışlı görünen yerleşik bacaklarını uzatarak bir tripoda dönüştürülebiliyor:

Suya ve Toza Dayanıklılık Zayıf

Sevgili Sony beyciğim, tutamacın “güvenilir toza ve neme dayanıklı bir tasarıma” sahip olduğunu ancak şirketin web sitesinde yer alan bir dipnotun “yüzde yüz toz ve neme dayanıklı olduğunu garanti edemeyeceklerini” söylüyor, bu nedenle cihaza sahip olursanız sağanak yağıştan ve kumsal alanlardan uzak tutmanız gerekecek.

Alpha Universe GP VPT2BT tripod
Sony'den Vlog Çekimlerini Kolaylaştıracak Bluetooth Tripod 4

Tutma yeri güç için kendi pilini kullandığından, çekime başlamadan önce kameranızın ve tutma yerinin şarj edilmiş olduğundan emin olmalısınız.

Ürün şu anda satışta değil ve küresel anlamda fiyatı belli değil, ürün hakkında eksik bilgilere ulaştığımız zaman sizleri bilgilendireceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler