Cuma, Mart 29, 2024

Spelunky 2 PS4’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spelunky 2, Blitworks tarafından geliştirilip Mossmouth, LLC tarafından yayınlanması beklenen bir platform oyunudur.

Oyun, PS4’e 15 Eylül 2020 tarihinde çıkışını yapacağını duyurdu.

spelunky2 3109583b

Spelunky 2 release date

Spelunky 2‘nin çıkış tarihi, Sony’nin geçenlerde düzenlenmiş olan State of Play canlı yayınında açıklandı. Gerçek bir on yılın ardından, sevilen ve kemikleri kıracak kadar zorlu indie oyunu, devam oyununu almayı hak ediyor. Geliştirici Derek Yu’nun eklediği düşünceler ve yorumlarla birlikte fragmana göz atmanızı öneriyorum.

Genişletme, yeni karakterler de dahil olmak üzere bir sürü yeni şey ekliyor. Bu karakterler, oyuncuların ilerlemelerine veya koşularını daha da bozmalarına yardımcı olabilir. Yaklaşan Spelunky devam oyununu harika kılan şey, çevrim içi çok oyunculu desteğinin olması.

Oyun hakkında

Yemyeşil ormanlar, su dolu tüneller ve lavların aşındırdığı çukurlar sizi bekleyen tehlikeli ortamlardan yalnızca bazıları. Yarasalardan mağara adamlarına, hayaletlere ve zırhlı kertenkelelere kadar her şey, keşfinize son vermek için konuşlanmış. Emeğinizle kazandığınız ganimetlerle kaçıp canınızı kurtarmak için korkusuz maceraperestleri parçalamak, ezmek ve kazığa oturtmak üzere hazırlanmış ardı kesilmeyen tuzaklara karşı uyanık olmanız gerekecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler