Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Spider-Man 2 Orjinal Oyuna Göre 2 Kat Daha Büyük Bir Haritaya Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Playstation’ın önemli markalarından Marvel’s Spider-Man serisinin yeni oyununda harita önceki oyunun 2 katı büyüklüğünde olacak.

Playstation’un, ilk oyununu 2018’de çıkardığı Marvel’s Spider-Man serisi Sony için epey önemli. Öyle ki serinin ilk oyunu çıktığında yılın oyunlarına aday bile olmuştu.

İnsomniac Games, bu oyunun ardından PS 5’in çıkış oyunlarından olan Marvel’s Spiderman: Miles Morales’i yapmıştı. Bu oyun seri için yan oyun olduğundan ilk Spider-Man oyununa nazaran daha az bir etki yaratmıştı Buna rağmen oyuncular bu oyunu da sevmişti ve oyun, basından ve son kullanıcıdan iyi bir not almıştı.

spider man 3

Tüm bu olanlardan sonra Sony, seri için gelecek ana oyunu duyurmaya hazırdı. Bu oyun da Marvel’s Spider-Man 2 olacaktı. Sony, oyunu 2021’de bir Showcase’de duyurdu. Şirket, bu Showcase’de sadece logo göstermiş ve oyun hakkında daha fazla şey göstermemişti. Şirket, yeni düzenledikleri Showcase’de oyun için bir oynanış fragmanı göstermişti. Şimdiyse oyun hakkında elimizde büyük bir bilgi var bu bilgiye göre oyunun haritası ilk oyunun 2 katı olacak.

İnsomniac Games Spider-Man 2’de Haritaya Yeni 2 Bölge Ekleyecek

Famitsu’nun, oyunun yapımcısı olan İnsomniac Games’le yaptığı röportaja göre oyunun haritası ilk oyuna göre 2 kat büyüyecek. Bunun yanı sıra İnsomniac Games, oyuna ilk oyunda olmayan 2 yeni bölge ekleyecek. Bu 2 bölgeden biri Queens ve bir diğeri ise Brooklyn olacak.

spider man 2

Oyunda eski oyunun haritasına eklenecek bu iki bölge dışında oyunun haritasında herhangi bir değişim olmayacak.

Marvel’s Spider-Man 2 PS 5 için 2023 Sonbahar aylarında çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler