Cumartesi, Nisan 20, 2024

Spider-Man Miles Morales, 4 Milyonun Üzerinde Kopya Sattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spider-Man Miles Morales, geçen yıl Sony’nin PlayStation 5 vitrininde ortaya çıktığında sürpriz bir duyuru olarak geldi. Bir PlayStation 5 lansman başlığı olarak, 60 FPS oyun ve Ray Tracing (Işın İzleme) dahil olmak üzere yeni konsolun yapabileceklerinin birçoğunu sergiledi. 2018 yılında çıkan Spider-Man’in sözde devamı, oyun şimdiden 4 milyon kopya sattığı için hayranları tarafından oldukça tutulmuş görünüyor.

spider man miles morales 4 milyonun uzerinde kopya satti 1

Sony, en son mali kazanç raporunun bir parçası olarak, Spider-Man Miles Morales’in 12 Kasım 2020’deki lansmanı ile yıl sonu arasında 4,1 milyon kopya sattığını açıkladı.

Bu, hem Insomniac Games hem de Spider-Man için büyük bir başarı olarak görülebilir. Özellikle de 2018 yılında çıkmış olan Spider-Man’in doğrudan devamı olmadığı ve Peter Parker’ı önemli bir rolde oynatmadığı göz önüne alındığında büyük bir başarıdır.

spider man miles morales 4 milyonun uzerinde kopya satti 2

Karşılaştıracak olursak, 2018 yılında çıkmış olan Spider-Man, satışa sunulduğu ilk 3 günde 3,3 milyon adet sattı ve bildirildiğine göre toplamda 20 milyon kopya sattı. Ana oyunun bağımsız bir yan ürünü olan Miles Morales’in 2018 yılındaki oyunla aynı zirvelere ulaşamayacağı muhtemel görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler