Çarşamba, Nisan 24, 2024

SpongeBob SquarePants’in yeni oyunu 23 Haziran’da çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Milyonların sevdiği çizgi film SpongeBob SquarePants‘in yeni oyunu SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated 23 Haziran’da çıkış yapacak.

Oyun, Steam üzerinde 135 TL’lik fiyat etiketine sahip!

Purple Lamp Studios tarafından geliştirilen, THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan oyun 7 yaş ve üzeri kişiler için oynanabilir olarak gelecek. Aksiyon, Macera ve Basit Eğlence türlerininin harmanlanması sonucunda ortaya güzel bir oyun çıkmış diyebiliriz.

Spongebob squarepants spongebobŞu anda oyunu Steam üzerinden ön sipariş eden kişiler %10’luk bir indirimden faydalanacaklar ve böylelikle oyunun fiyatı 121,50 TL’ye düşmüş olacak. Oyunun arayüz, seslendirme ve altyazı dil seçenekleri arasında Türkçe ne yazık ki bulunmuyor.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, daha önce PlayStation 2 üzerinde yer alıyordu. Şimdi ise oyun yenilenerek SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated adı altında piyasaya sürülecek.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated‘ı tek oyunculu, çevrimiçi eşli oyunculu ve ortak ekran eşli oyunculu seçenekleri ile oynayabilme imkanı mevcut.

Peki oyundaki amacımız ne olacak?

spongebob squarepants patrick

Oyunda kullanabildiğimiz karakterler sırasıyla şu şekilde: SpongeBob, Patrick ve Sandy. Bu üç karakterin birbirinden farklı yeteneklerini kullanarak kötü karakter Plankton‘un, Bikini Bottom‘ı ele geçirme planını engellemeniz gerekiyor.

Çizgi filmde yer alan birçok karakteri oyun içerisinde görebileceğiz. Ayrıca Bikini Bottom‘ı korurken Plankton‘un çılgın robotlarını alt etmemiz gerekecek.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom: Rehydrated – Official Gameplay Trailer

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler