Perşembe, Mart 28, 2024

Spotify ve Netflix’ten İşbirliği!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İsveç merkezli çevrimiçi müzik platformu devi Spotify ve Amerika Birleşik Devletleri merkezli video yayını devi Netflix yeni bir ortaklık duyurdular ve bu işbirliği neticesinde Netflix temalı içerikler Spotify ana sayfanıza geliyor olacak. Bugünden itibaren iki yayın platformu devi Spotify’da hayranların sevdikleri içeriklerden tam ses akışı deneyimi yaşayabilecekleri yepyeni bir Netflix Hub servislerini başlatıyorlar.

Pilot bölge olarak Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, İrlanda ve Hindistan bölgelerindeki Ücretsiz ve Premium Spotify kullanıcıları özel Spotify içeriğinin yanı sıra resmi müziklere, çalma listelerine ve podcastlere erişim sağlayabilecekler. Yapmanız gereken çok basit arama çubuğuna “Netflix” yazmak ve sevdiğiniz ilgili içeriği oynatmak.

Netflix yapımlarında çalan müzikleri artık kolaylıkla bulabileceksiniz.

netflix hub
Spotify ve Netflix'ten İşbirliği! 2

Netflix Hub sekmesinde kullanıcılar, La Casa de Papel (Money Heist), Bridgerton ve On My Block gibi popüler televizyon dizilerinin resmi çalma listelerinin yanı sıra Squid Game, Bruised ve Cowboy Bebop gibi şovların resmi müziklerine kolayca erişim sağlayabilecekler.

Spotify, bu yeni deneyimi başlatmak için Netflix’in yeni aksiyon dolu Western filmi The Harder They Fall için gelişmiş bir albüm deneyiminin tanıtımını yaptı. Film meraklıları ve müzik tutkunları, Jay-Z tarafından yönetilen filmin müziklerinin ve Kid Cudi, Koffee ve Ms. Lauryn Hill gibi öne çıkan sanatçıların albümün özel seslendirme yapımlarının kamera arkasına bakmanın keyfine varacaklar. Dinleyiciler, bu benzersiz Spotify özelliklerine Kanvas, Öyküler ve çalma listesi Klipleri aracılığıyla erişim sağlayabilecekler.

La Casa De Papel’in final sezonunun ikinci bölümünün şerefine Spotify, La Casa De Papel destinasyonunu da yeniledi. Böylelikle, oyuncu kadrosundan yeni videolar ve dizinin en son bölümlerden parçalar içeren resmi oynatma listeleri eklendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler