Cumartesi, Nisan 20, 2024

STALKER 2 İçin Resmi Bir Motor İçi Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GSC GameWorld, STALKER 2 için resmi bir motor içi oynanış fragmanı yayınladı. Bu bir teaser fragmanı olduğundan, pek bir şey gösterilmemiş. Yine de, yayınlanan bu fragmanın STALKER 2 hayranlarını heyecanlandırdığını düşünüyoruz.

STALKER 2, Kesintisiz Açık Dünya Vaat Ediyor

stalker 2 kesintisiz acik dunya vaat ediyor

STALKER 2, büyük bir atmosfer yapısına sahip bir FPS, sürükleyici simülasyon ve korku karışımı oyun olacak. Oyun, en büyük kesintisiz açık dünya ortamlarından birini sunmayı vaat ediyor ve oyun motoru olarak Unreal Engine 4‘ü kullanıyor.

Bu motor içi oynanış fragmanının oyunun son halini temsil etmediğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Oyun, dijital mağazada sunulana kadar birçok şey değişebilir.

Seçimler Hikayeyi Etkileyecek

stalker 2 secimler hikayeyi etkileyecek

STALKER 2, destansı ve doğrusal olmayan bir hikaye yapısı sunmayı hedefliyor. Yani, seçimleriniz hem kısa süreli olayları hem de küresel olayları tetikliyor. Oyun, Çernobil dışlama bölgesi çevresinde gerçekleşiyor.

Hareket Yakalama Teknolojisi Kullanılacak

stalker 2 hareket yakalama teknolojisi kullanilacak

GSC GameWorld, hem vücutlar hem de yüzler için hareket yakalama ve fotogrametri kullanacağını doğruladı. Oyun, lansman gününde modları da destekleyecek. Microsoft’un Xbox sayfası oyunun Ray Tracing(Işın İzleme) efektlerini destekleyeceğini de belirtti.

STALKER 2 için henüz bir sistem gereksinimleri bilgisi açıklanmadı, ancak oyunun çıkış tarihine yakın bir sürede açıklanacağını umuyoruz.

STALKER 2 Motor İçi Oynanış Fragmanı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler