Salı, Nisan 23, 2024

Stalkerlar Üzgün: Instagram, Takip Sekmesini Bu Hafta Kaldıracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram’ın Takip sekmesi, arkadaşlarınızın beğendiği, yorum yaptığı ve takip ettiği gönderileri gösteren etkinlik akışı bu hafta kalkacak. Şirket sessiz sedasız Ağustos ayından itibaren bazı kullanıcılar için sekmeyi kaldırmıştı ve BuzzFeed News ekibine göre Instagram bugün bu özelliği hafta aşamalı olmak üzere kaldıracağını doğruladı.

Değişiklikler yürürlüğe girdikten sonra şu anda “Siz” ve “Takip” için bir etkinlik yayınını kucaklayan kalp simgesi yalnızca kendinize ait olan etkinliğini görüntüleyebilecek. Stalk yapanlar bu haberden sonra evsiz kalacak gibi görünüyor.

Instagram’ın ürün başkanı Vishal Shah’a göre, sekme basitlik uğruna ve çoğu insanın var olduğunu bilmediği bir özelliği azaltmak için kaldırıldı. “İnsanlar her zaman faaliyetlerinin su yüzüne olduğunu bilmiyorlardı.

following.jpg.hashed.ef5fdfd6.mobile.story .homePage

Instagram’ın Ürün Başkanı, sekme sadelik uğruna ve çoğu insanın bilmediği bir özelliği azaltmak için kaldırıldı diye belirtti:

“İnsanlar her zaman faaliyetlerinin su yüzüne çıktığını bilmiyorlardı. Bu yüzden, eğer oluşturduğunuz kullanım çantasına hizmet etmediği bir durum var, ancak etkinlikleri ortaya çıktığında insanların da şaşırmasına neden oluyor, ”

Takip sekmesinin birçok arkadaşlık ve ilişki için bir çatışma kaynağı olduğu doğru bir bilgi. Kim birisinin size mesaj atmasını beklemenin ve sadece Jeff Goldblum’un fotoğraflarını beğenmekle meşgul olduğunu keşfetmek için Instagram’da devam etmenin kalbini kim hissetmedi? Bu muhtemelen daha iyisi için olan bir değişiklik.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler