Perşembe, Nisan 25, 2024

Star Wars Battlefront 2 Oyunundan Yeni Bir Video Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk oyunu ile birlikte fazlasıyla kullanıcı ve hayran kitlesine ulaşan oyun, bu sefer daha fazlasını hedefliyor. Electronic Arts ve Dice adlı iki geliştirici firmanın yapmış olduğu bu oyun, oldukça iddialı gibi görünüyor. Dediğimiz gibi ilk oyunları ile büyük bir başarı elde etmişlerdi lakin, her oyuncununda eksik olarak söylediği bir şey vardı oda “hikaye eksikliği” idi. 

Yeni yayımlanan bu video da ise bolca diyalog mevcut. Büyük ihtimalle oyun geliştiricileri bu eksikliği gidermişler. Oyun ilk olarak Star Wars Battlefront şeklinde 2015 senesinde çıkış yapmıştı. O zamandan bugüne hala takipçisi ve kitlesi ile ses getirebilir durumda. 

Oyun, 17 Kasım‘da PCPlayStation 4 ve Xbox One olmak üzere toplam 3 platform üzerinden çıkış yapmış olacak. Burada şunu da belirtmek istiyoruz, oyunu önsipariş ile satın alırsanız 4 ekimde başlayacak olan açık beta ile oyuna erişim sağlayabilir ve oynayabilirsiniz.

Star Wars Battlefront 2 Oyunundan Yeni Bir Video Geldi 1

Oyun, 5 tane ayrı ayrı Multiplayer seçeneği ile gelecek. 

Paylaşmış oldukları bu videoyu sizler için buraya bırakıyoruz, iyi seyirler. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler