Perşembe, Nisan 25, 2024

Star Wars Jedi: Survivor için Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Electronics Arts’ın merakla beklenen devam oyunlarından Star Wars Jedi: Survivor için çıkış tarihi ortaya çıktı. PlayStation’ın resmi web sitesinde ortaya çıkan tarih meraklı kullanıcılar tarafından keşfedildi ve hemen kayıt altına alındı akabinde şirket tarihi kaldırdı.

EA Games, Star Wars serisine yıllardır birbirinden güzel ve kaliteli devam oyunları ekliyor. 2019 yılının sonunda oyuncuların beğenisine sunulan Star Wars Jedi: Fallen Order oyunu son dönemlerin en iyi Star Wars oyunu olmuştu.

Geride bıraktığımız aylarda şirket, Fallen Order’ın devam oyunu olan Survivor’ı duyurmuştu ve serinin takipçilerini heyecanladırmayı başarmıştı ki bugün seri takipçileri artık elimizde bir çıkış tarihi mevcut.

İlk oyunun beş yıl sonrasını konu edinecek ve 2023 yılında baharında gelecek

PlayStation’ın resmi web sitesindeki istek listesine eklenen ve kısa sürede kaldırılan oyunun sayfasına girdiğimiz herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen zaman çıkış tarihi olarak Mart 2023 belirtiliyordu. Star Wars Jedi: Survivor devam oyunu; ilk oyunun beş yıl sonrasını konu ediniyor olacak.

İlk oyunun bitişinde yaşanan olaylar sonrasında imparatorluktan kaçan ve galaksi içerisinde hayatta kalmayı başaran bir avuç Jedi’den yalnızca biri olmanın sorumluluğu altında zorluklar çeken ana karakter Carl, neler yaşanılırsa yaşanılsın imparatorluğun bir adım önünde olup hayatta kalma mücadelesi verecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler