Perşembe, Nisan 25, 2024

Starcraft Remastered, Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Starcraft severlerin beklediği Remastered yani oyunun yenilenmiş ve geliştirilmiş halinin çıkış tarihi belli oldu.

Oyun tutkunlarının ve severlerini sevindirecek haber Blizzard tarafından geldi. Oyunun yenilenmiş ve geliştirilmiş halinin tarihini söyleyen Blizzard ekibi, oyunun satış yerinin de Battle.Net  olduğunu da belirtti.

14 Ağustos‘da Battle.Net sitesi üzerinden satışa sunulacak. Windows ve Mac için 14 dolar yani Türk parası ile 49 ₺ ediyor. 

Oyun tam olarak ne içeriyor diye soracak olursanız, Starcraft ve Starcraft:Brood War oyunlarının grafik düzeyinin daha üstünde bir grafiğe sahip. Biz diğer oyunların görünümüne alışmıştık ve sevmiştik diyenler kullanıcılar için ise kolay bir adım ile diğer sürümlerinin görünümüne geçiş yapabiliyorsunuz.

Bunlarla birlikte geniş ekran ve 4K çözünürlük desteğine sahip. Bu sürümünü satın alanlar, diğer sürümlerini de oynayabilecekler. 

Oyuna ayrıca Matchmaking ve Leaderboard adlı 2  özellik getirildi. Bu özellikler rekabeti oldukça arttıracağa benziyor. 

Oyunda bulunan Terran, Protos ve Zerg olmak üzere toplam 3 ırkı da bir araya getiriyor. Yeni kullanıcı profilleri istatistikler ile birlikte oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz. 

Yeni Campaingler ve Replay özelliği de beraberinde geliyor. 

Sizler için fragmanı da aşağı bırakıyoruz, iyi seyirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler