Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam, Bahar Temizliği Etkinliği’ni başlattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam, kütüphanemizin tozunu alabilmemiz için “Bahar Temizliği Etkinliği” adı altındaki etkinliğini başlattı. Etkinlik gerçekten işe yarayacak gibi duruyor. Dün başlayan etkinlik 28 Mayıs TSİ 20.00’da sona erecek.

Unutulan oyunları hatırlamak için güzel bir fırsat!

Etkinliğin teması olarak yedi katlı bir ev seçilmiş. Evin her katında kütüphanemizden farklı farklı üç tane oyunu bizlere sunuluyor. Genellikle 1-2 saat oynadığımız veya hiç oynamadığımız oyunlar bizleri karşılıyor.

Steam Bahar Temizliği Cover

Genelde kütüphanenizde en az oynanan oyunlar baz alınıyor lakin bazı oyunlar arkadaşlarınızın önerdikleri arasından seçilmişte olabiliyor. Etkinliğin amacı bu oyunları oynarak kütüphanenizdeki oyunları bir nebze de olsa hatırlamanız. Eğer burada önerilen oyunları oynarsanız Steam sizlere kupalar ve rozetler verecek.

Rozet toplayıp Steam seviyesini artırmak isteyenler için hem güzel bir fırsat hem de unutulan oyunları oynamak için güzel bir fırsat olmuş oldu.

Her sene yapılan bu etkinlik özellikle evde tıkılı kaldığımız şu günlerde mükemmel oldu denilebilir. Çünkü ne oynasam gibisinden düşüncelere kapılıp duruyoruz.

Steam Bahar Temizliği 1

Görselde görmüş olduğunuz üzere yedi katlı evin her bir katında bu şekilde seçenekler karşımıza çıkıyor. Bu sunulan oyunlardan istediğinizi oynayıp rozet kazanabilirsiniz. Tabi işin tek kötü yanı ise bu önerilen oyunlar bilgisayarınızda yüklü değilse eğer indirmeniz gerekecek tek olay bu. Bunun haricinde etkinliğin herhangi bir zorluğu söz konusu değil.

Steam Bahar Temizliği 3

Sizce bu tür etkinlikler oyuncular için iyi oluyor mu? Yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler