Cuma, Nisan 26, 2024

Steam’den Büyük Hafta Sonu Kampanyası!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaz indirimleri, osu busu derken artık Steam‘in paramızı sömürme kampanyası Steam Summersales sonunda, nihayet bitti derken şimdi de Steam Hafta Sonu kampanyası ortaya çıktı. Bu hafta sonu kampanyasından ekmeğini yiyecek olan oyun olan Middle-Earth : Shadow Of Morror için büyük bir patlama yaşanması bekleniyor. Neden mi? Çünkü Middle-Earth : Shadow Of Morror bu hafta sonu ücretsiz olacak!

middle earth shadow of morror

Yukarıda yanlış yazmadım, siz de yanlış okumadınız. Shadow Of Morror bu hafta sonu ÜCRETSİZ. Sadece 9999’a MESOM steamnick yazıp… şaka şaka.

Hafta Sonu kampanyasından etkilenen Shadow Of Morror’u hafta sonu boyunca oynamak ücretsiz olacak. Ama sadece bununla da kalmayacak. Yaz indirimlerinde görülmemiş değil, fakat yaz indirimini de hafta sonu kampanyasında canlandıran Steam, Middle-Earth : Shadow Of Morror – Game Of The Year Edition versiyonuna tam %80 indirim yaparak 59₺‘dan 11.80₺‘ye kadar çekti.

Eğer daha önce almadıysanız ya da 18₺ ek ücret ödeyip zaten aldığınız ME:SOM’u GOTY Edition’a güncellemediyseniz, bence bu büyük bir fırsat. Paraları hazırlayın, bu kampanya hafta sonunu su gibi geçirenler için çabuk kaçacak!

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler