Perşembe, Nisan 18, 2024

Steam Oyun Festivali için Yeni Bir Tarih Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam Oyun Festivali, yavaş yavaş Steam gelenekleri arasındaki yerini almaya başladı. En son geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve oyuncuların bir hayli ilgisini çeken etkinlik için sürpriz bir haber geldi.

Anlaşılan o ki Steam arayı çok açmayacak ve bir kez daha oyun festivali ile karşılaşacağız. Şimdiden düzenlenecek olan festivalin tarihi de sızdırıldı.

Steam Oyun Festivali ne zaman olacak?

Sızan bilgiler de gözüken festivalin Haziran ayı içerisinde yapılacağı. Haziran ayının ikinci haftasından sonra 16-22 Haziran’da yeni oyun festivali düzenlenecek.

Peki, ne olacak bu festivalde? Yapı değişmeyecek. Yine birçok oyunun demo versiyonlarını oynama fırsatımız olacak. Geçen sefer düzenlenen etkinlikte de aynı durum olmuş ve birçok oyunun demosunu denemiştik. Ayrıca oyun geliştiricileri canlı yayınlarıyla etkinliklere katılmış ve oyuncular için güzel dakikalar geçirilmişti.

Steam Oyun Festivali

Aynı düzen devam edecek. Burada tabii ki oyun indirimleri de olacak. Sadece demoları düşünmeyin. Belki kış indirimleri kadar dikkat çekici indirimler gelmez ama sonuçta yine birçok oyunda fiyatlar düşecektir. Şunu da belirtmek isterim ki Steam, henüz Haziran açıklaması yapmadı. Yani zamanı doğrulamadı.

Belki de zamanın doğrulandığı açıklamada, detaylar konusunda daha fazla bilgi verilebilir. Farklı sürprizler de olabilir. Hepsini öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler