Perşembe, Mart 28, 2024

Steam Oyun Festivali Önümüzdeki Hafta 500 Oyun Demosuyla Geri Dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılında, oyun endüstrisi etkinlikleri dahil olmak üzere dünya genelinde birçok etkinlik iptal edildi. Valve, fiziksel olayların eksikliğini gidermek için Steam Oyun Festivali‘ni başlattı ve oyun geliştiricilerinin çalışmalarını dünya çapında milyonlarca oyuncuya tanıtmalarına olanak sağladı. Bu yıl Steam Oyun Festivali geri dönüyor.

steam oyun festivali onumuzdeki hafta 500 oyunun demosuyla geri donuyor 1

Önümüzdeki hafta 3 Şubat’tan itibaren yeni bir Steam Oyun Festivali düzenleniyor. Bu süre içerisinde, oyunculara çok çeşitli yeni oyunları deneme şansını veren ve geliştiricilerin en iyi geri bildirim toplama yolu olan 500 oyun demo olarak sunuluyor.

steam oyun festivali onumuzdeki hafta 500 oyunun demosuyla geri donuyor 2

Oynanabilir oyun demolarının yanı sıra, geliştiriciler için oyuncularla doğrudan iletişim fırsatı sunan bir dizi Steam Oyun Festivali canlı yayınları da gerçekleştirilecek olaylar arasında yer alıyor. Tam olarak bir program akışı açıklanmadı, ancak önümüzdeki birkaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Valve, Steam Oyun Festivalini 2020 yılı içerisinde birçok kez düzenledi. COVID-19 salgını yayılmaya devam ederken bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi bizleri mutlu ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler