Cuma, Nisan 26, 2024

Steam Yaz İndirimleri 2018 Başladı! Sepetleri Doldurun!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’in meşhur yaz indirimleri an itibarı ile başladı. Steam Yaz İndirimleri şuanda Steam’de başladı. Gelin indirimlerin detayına inelim ve hangi oyunlarda indirim var göz atalım.

Steam her mevsim yaptığı indirimleri yazın girişinde de aksatmıyor. Hemen hemen her oyunu indirimli fiyata satan Steam, paraları cebe indiriyor. Kullanıcılar ise daha önceden pahalı olan oyunları indirimle ucuza almanın zevkini yaşıyor.

Steam indirimlerinde hemen hemen tüm oyunlarda %90’a varan indirimler mevcut. Oyuncular bu indirimler sayesinde dilediği oyuna sahip olacak. Gaben ise paraları toplayıp keyfine bakacak. Kısacası iki tarafta kârlı çıkacak.

Bu indirimlerin en çok şaşırtan oyunu ise kuşkusuz PUBG oldu. Kimse indirime gireceğini düşünmezken PUBG Corp. ani bir atak ile indirimlerden önce oyunu indirime soktu. Bu indirimlerin muhtemelen en popüler oyunu PUBG olacak.

pubg indirim2

Tabi bu indirimlerde de sizleri yanlız bırakmayacağız. İndirimlerle beraber hergün kaçırmamanız gereken oyunları listeleyip sizlerle paylaşacağız. Sizde bu güzel oyunları indirimler bitmeden görüp satın alma fırsatı yakalayacaksınız.

İndirimler 5 Temmuz tarihine kadar sürecek. Siz bu indirimler için cüzdanları doldurdunuz mu? Yoksa indirimleri bir köşede sessizce izleyecek misiniz?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler