Cumartesi, Nisan 20, 2024

Steam’de 49TL’ye Satılan Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, yeni bir kampanya dahilinde her hafta ücretsiz oyun dağıtıyor. Şimdi ise Steam’de 49TL olan bir oyun ücretsiz oldu. Gelin habere göz atalım.

Epic Games, Epic Mega Sale kampanyası dahilinde her hafta yeni bir oyunu oyuncuları ile buluşturuyor. Ücretsiz dağıttığı oyun 2 hafta boyunca Store’da sunuluyor. Tabi 1 hafta sonra yeni bir oyun daha ücretsiz oluyor. Böylece siz siteye hangi tarihte girerseniz girin 2 adet ücretsiz oyun ile karşılaşıyorsunuz.

RiME

Bu haftanın oyunu ise RiME. RiME Steam’e Mayıs 2017 tarihinde eklenmişti. Bulmaca, macera ve keşif türünde bir oyun olan RiME hakkında Epic Games Store’da şunlar yazıyor:

“Şiddetli bir fırtınanın ardından gizemli bir adada uyanan genç bir çocuk olarak oynayın. Vahşi hayvanlar, unutulmuş harabeler ve sizi yanına çağıran devasa bir kule göreceksiniz. İnce zekânız, zorlukların üstesinden gelme isteğiniz ve yardımcı bir tilkinin rehberliği ile esrarengiz adayı keşfedin, kulenin zirvesine ulaşın ve saklanan sırları su yüzüne çıkarın.”

Epic Games bu kampanya ile birlikte daha nice oyunlarla bizi buluşturacak. Geçtiğimiz hafta Epic Games, Stories Untold adlı oyunu ücretsiz hale getirmişti. Bu hafta ise RiME ücretsiz oldu. Şuan Epic Games Store’a girerek her iki oyunada ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Oyuna sahip olmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler