Perşembe, Mart 28, 2024

Steam’den Cyberpunk 2077’yi Satın Alan Kişilere Özel Bir Kısa Hikaye Sunulacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’den Cyberpunk 2077’yi ön sipariş olarak veya piyasaya sürüldükten sonra satın alan herkes,

‘2AM – She Calls’ adlı özel bir kısa hikaye alacak. Açık olmak gerekirse, bu oyun içi bir ödül değil.

9ab261c8 c60d 47d9 b0cd a7752443466e

Cyberpunk 2077 hikayesinin başrol oyuncusu Tomasz Marchewka tarafından yazılan ve muhtemelen oyun dosyalarınızda bir pdf olarak görünecek bir hikaye. Twitter’da açıklandığı gibi, hikaye “gece vardiyasında Combat Cab sürücüsü olarak çalışan eski bir NCPD subayı olan Frank tarafından görüldüğü gibi Night City’nin düşmanca sokaklarını gösterecek.” Steam üzerinden Cyberpunk 2077 satın almak, muhtemelen Steam profilinizde görüntülenmek üzere “avatarlar, posterler ve bir duvar kağıdı da dahil olmak üzere” diğer bazı ayrıcalıkları da netleştirir.

CD Projekt Red’in GOG olmayan bir vitrinde özel öğeler sunması alışılmadık bir durum. Ancak oyunu oradan satın almak size farklı bir ayrıcalık kazandıracak.

Cyberpunk 2077: Big City Dreams, Night City’deki çöpçüler hakkında yazılmış 50 sayfalık bir dijital çizgi roman CDPR’nin anlatı yöneticisi Bartosz Sztybor tarafından, Filipe Andrade ve Alessio Fioriniello’nun eserleri ile. Bunun, Trauma Team ve Where’s Johnny? Olarak adlandırılan Dark Horse tarafından yayınlanan Cyberpunk 2077 bağlantılı çizgi romanlardan farklı olduğunu unutmayın.

Oyun, 10 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe alt yazı desteğiyle birlikte çıkacak. Geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series’te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon ise 2021 yılında çıkacak.

Fiyat listesi

  • PlayStation Store’da: 459,00 TL
  • Xbox Store’da: 468,00 TL
  • Steam’de: 249,00 TL
  • GOG’da: 41,99 dolar

PlayStation 4 ve Xbox One’da sahip olanlar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltebilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler