Perşembe, Nisan 18, 2024

Stray 2022 Yılına Erteleme Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Stray oyununun geliştiricileri, oyunun 2022 yılına ertelendiği Twitter üzerinden paylaştıkları bir tweet içerisinde açıkladılar. Geliştirici BlueTwelve Studio, Annapurna Interactive lansmanı sırasında Stray oyunları için bir oynanış kılavuzu gösterdikten sonra, “Kaliteden ve takımın refahından ödün vermek istemediğimiz için artık 2022’nin başlarında hedefliyoruz” dedi.

COVID-19 (Koronavirüs) pandemisi sırasında evden çalışmak, yayın planlarını biraz geciktirmiş olsa da, Stray için bu gecikme, bu gecikmenin tebeşirlenmesinden ziyade sert kırılma süresini önlemek ve oyunu düzgün bir şekilde optimize etmek için yeterli zamana izin vermekle ilgili görünüyor. Annapurna Interactive lansmanı sırasındaki oynanış incelemesi sayesinde, oyun 2022 yılının başlarında piyasaya çıktığında tam olarak neyi dört gözle beklediğimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk.

Stray’de gizemli ve unutulmuş şehrin içine düşmüş bir kedi olarak oynuyorsunuz. Fragman’da “Ailesinden ayrı ve yaralı olarak bu hoş olmayan ortamı keşfetmeniz ve hayatta kalmanız gerekecek.” diyor.

Bir kedinin bakış açısıyla oynayan şehir, beklemeyeceğiniz tehlikelerle dolu olacak ve artık evim dediğiniz genişleyen sokaklara farklı bir boyut kazandırılacak. Oyun boyunca, şehrin karmaşık labirentinde gezinirken, güvenilir drone arkadaşınız B-12 ile birlikte bulmacaları çözmek ve gizemleri ortaya çıkarmak için kedi zekanızı ve yeteneklerinizi kullanacaksınız.

Stray’in 2022 yılında PlayStation 4, PlayStation 5 ve bilgisayar için piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler