Perşembe, Nisan 25, 2024

Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition’ı Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS (ROG) bugün, amiral gemisi konumundaki oyuncu ekran kartının sınırlı sürümü Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition’ı duyurdu. Yalnızca 500 adet üretilen ve belirli bölgelerde satışa çıkacak  pakette, Assasin’s Creed sembolüne sahip özel bir Strix GeForceGTX 1080 Ti modelinin yanı sıra Ubisoft’un bu yeni aksiyon macera oyununa ücretsiz sahip olmayı sağlayan Uplay kodu ve oyundaki Mısır temalı atmosferi yansıtan özel kutu tasarımı yer alıyor.

Yeni ASUS Strix 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Neler Sunuyor ?

VR için hazır bir oyuncu ekran kartı olan Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition, ultra hızlı oyun performansı, gelişmiş soğutma ile güvenilirlik ve kişiselleştirilmiş bir tarz sunuyor. Hız aşırtma modunda 1708 MHz’lik artırılmış saat hızına sahip en yeni NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti grafik işlemcisinden güç alan Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition, 3DMark Fire Strike Extreme testinde %5 daha yüksek performans sergiliyor.

Kartın tasarımı oyundaki antik Mısır atmosferini yansıtıyor. Kartın arka kısmında, aşınmış granit görünümlü duvar üzerine oyulmuş hiyerogliflere ROG gözü ve Assasin’s Creed sembolü eşlik ederken ön taraf ise bu gizemli yazıları oymak için kullanılan bakır aletleri andıran bir kaplamaya sahip. Tasarımın tamamı Siwalı Bayek’in önündeki uzun yolculuğu temsil ediyor.


GTX 1080 Ti Assassins Creed Origins Edition
Özel performans ve teknolojik stil: MaxContact, FanConnect II, Aura Sync ve GPU Tweak II

Strix GeForce GTX 1080 Ti Assasin’s Creed Origins Edition ekran kartları yepyeni MaxContact soğutma teknolojisinin de aralarında yer aldığı ROG ve ASUS’a özgü teknolojilerle donatılmış durumda. Endüstride ilk olma özelliğine sahip olan MaxContact GPU soğutma teknolojisi, geleneksel ısı dağıtıcılarına göre 2 kat daha geniş temas alanı için 10 kat daha düz yüzeye sahip gelişmiş bir bakır ısı dağıtıcısı kullanıyor. Bu sayede sıcaklık transferi daha verimli şekilde yapılıyor.

Patentli kanat bıçaklarına sahip üç adet 0 dB fan ile birlikte Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition, referans model kartlara göre %30 daha serin ve 3 kat daha sessiz çalışıyor. Sistem soğutmasını daha detaylı şekilde optimize etmeyi isteyen kullanıcılar karttaki ASUS FanConnect II, hibrit olarak kontrol edilebilen fan başlıkları ve GPU Tweak II’de yer alan ayar seçenekleri gibi özelliklerden de faydalanabiliyor. 10+2 fazlı Super Alloy Power II bileşenler ve sektöre özgü Auto-Extreme teknolojisi sayesinde üstün kalite ve güvenilirlik sunuluyor.

Strix GeForce GTX 1080 Ti

Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition ayrıca oyun sisteminizi tamamen kişiselleştirebilmenizi sağlayan RGB LED senkronizasyon teknolojisi ASUS Aura Sync ile birlikte geliyor. VR uyumlu bir tasarıma sahip olan kartta yer alan iki adet HDMI bağlantısı sayesinde oyuncular, istedikleri her an etkileyici VR oyunlar oynayabilmek için bir VR başlığını sistemlerine bağlı tutabiliyor. XSplit Gamecaster özelliğine sahip GPU Tweak II uygulaması ise kolaylıkla performans ayarı ve oyun yayını yapılabilmesini sağlıyor.

·         Özel desenler ve ücretsiz oyun: Assasin’s Creed Origins sembolü basılı Strix GeForce GTX 1080 Ti kart ve Uplay oyun kodu

·         Daha hızlı oyun deneyimi: Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition, 3DMark Fire Strike Extreme’de %5 daha yüksek performans gösteriyor

·         Üstün soğutma: MaxContact teknolojisi, IP5X sertifikalı patentli kanat tasarımına sahip fanlar ve ASUS FanConnect II

·         Üst düzey kalite ve güvenilirlik: Sekörde tek Auto-Extreme teknolojisi ve Super Alloy Power II bileşenler

Ubisoft ve Assasin’s Creed Origins Hakkında

Assasin’s Creed IV Black Flag ‘i yaratan Ubisoft Montreal ekibi son dört yıldır Assasin’s Creed serisi için yeni bir başlangıç yaratmakla uğraşıyordu. Assasin’s Creed Origins’te hikaye, tarihin en gizemli yerlerinden biri olan Antik Mısır’da, uygarlığı şekillendirecek kritik bir dönemde geçiyor. Mısır’ın koruyucularından biri olan Bayek’i yöneten oyuncular, suikastçi birliğinin kuruluşuna uzanan hikayeyi takip ederken Büyük Piramitler, unutulmuş mitler, son firavunlar ve kayıp hiyerogliflerdeki gizemleri, yaşayan açık bir dünyanın içinde keşfedecek.

BULUNABİLİRLİK VE FİYAT

ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition, 15 Kasım 2017 tarihinde Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Tayvan’da piyasaya çıkacak. Fiyat konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor hocalar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler