Çarşamba, Ekim 9, 2024

Surface Duo, Düşük Işıkta Harika Fotoğraflar Çekecek

Surface Duo‘nun en büyük dezavantajlarından bir tanesi ise arka tarafta bir tane bile kameraya sahip olmaması, ama bu onu etkileyemeyecek çünkü ön kamerasının inanılmaz derece de iyi bir performans sağlayıp muhteşem özçekimler yapabilmemize olanak tanıyacağı söyleniliyor.

Surface Duo tablet, ön tarafta barındırdığı flaş ışık sayesinde düşük ışıkta muhteşem bir özçekim deneyimi sunacak. WindowsSon tarafından verilen bilgilere göre cihazın ön tarafında LED bir flaş aydınlatma olacağı doğrulandı.

surface duo with pen - PC Hocası

Ekranın sağ bloğunda üst kısımda; ortam ışığı sensörü ve üst hoparlör ile birlikte aynı merkezde konumlandırılacak. Bu flaş ışığının geleceğini geçtiğimiz sene medyaya kapalı gösterilen erken prototipte görmüştük.

BENZER:  Xiaomi 15 Pro En Net Haliyle Karşımızda! İşte Tasarım
surface duo 3 - PC Hocası

Surface Duo’nun tek kamerası olan özçekim kamerasında 11 megapiksel değerinde bir lens kullanılacağı bildiriliyor lakin bu lenste optik görüntü sabitleme ya da diğer üst düzey özelliklerin yer alıp almayacağı belli değil.

Cihaz bizlerin karşısına 6 GB Ram ve 64 ile 256 GB Depolama alanı seçenekleri ile gelecek. İşlemci konusunda Qualcomm Snapdragon 855 SoC’den güç alacak. Surface Duo ayrıca 1800 x 1350 çözünürlüğe sahip iki AMOLED 5.6-inç ekranlar ile gelecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler