Cumartesi, Ekim 26, 2024

Surface Duo ile Aynı Anda İki Oyun Oynanabilecek

Başka bir Microsoft yöneticisi, Surface Duo‘da çift oyun oynayarak bizlere tek bir cihaz üzerinde aynı anda iki farklı işin yapılabileceğini gösterdi. Tabi ki her ne kadar iki oyun oynamak saçma gelse de bu durum genelde iki çocuklu ailelerde tek bir cihaz krizini ortadan kaldırır gibi duruyor.

Birkaç gün önce yayınlanan resim, çift ekranlı cihazın çoklu görev yeteneğini gösteriyor. Fotoğrafı paylaşan Liat Benzur; iki çocuk, iki farklı matematik aplikasyonu, bir katlanabilir cihaz, iki mutlu anne. dedi.

BENZER:  Xiaomi Redmi Note 13 5G Fiyatı Sızdı

Günümüzde bir çok Android cihaz bölünmüş ekranlarda çoklu görev sunarken, çoğu durumda şirketlerin ortaya koyduğu katlanabilir ekranlar tam performanslı ve yararlı bir iş yapmak için oldukça küçük kalıyor. Surface Duo’nun her iki ekranı da 5.6 inçlik görüntü sunabiliyor.

Surface Duo, yine de günlük çalışma konusunda bizlere bir çok işi yapabilmeyi sağlıyor. Orta düzeydeki ekran büyüklüğü ile gündelik hayatta bir çok işimizi yapabilir, çift ekranı sayesinde çeviri, toplantı notları gibi bir çok işi hızlandırabiliriz. Cihazın çok kısa bir süre içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniliyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler