Cuma, Nisan 26, 2024

Switch, Şimdiye Kadarki En Çok Satan Ev Konsolu Olma Yolunda İlerliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo’dan gelen her yeni mali duyuru ile, şirketin en son konsolu olan Switch’in ezici bir başarı gösterdiği gözler önüne seriliyor. Gittikçe güçlenerek, Nintendo’nun konsol-el tipi hibridinin tüm zamanların en çok satan ev konsolu olma yolunda ilerlediği ortaya çıktı.

nintendo switch en cok satan ev konsolu olma yolunda ilerliyor 1

Nintendo’nun en son mali raporunun bir parçası olarak konsol üreticisi, Switch’in 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle 79,87 Milyon adet sattığını açıkladı. 3DS’nin 75,94 Milyon barajını aşan Switch, tüm zamanların en çok satan Nintendo oyun sistemi oldu.

nintendo switch en cok satan ev konsolu olma yolunda ilerliyor 2

Nintendo dışında, Switch şu anda rekor bir hızda performans gösteriyor. Sektör analisti Daniel Ahmad tarafından bildirildiği üzere, Nintendo Switch şu anda lansmanı diğer tüm ev konsollarıyla uyumlu olduğunda tüm zamanların en çok satan ev konsolu olarak kabul görüyor.

nintendo switch en cok satan ev konsolu olma yolunda ilerliyor 3

Switch konsolu Nintendo için büyük bir başarı hikayesini beraberinde getiriyor. Konsolun satışlarının yavaşladığına dair hiçbir gösterge olmadan ve her şey söylendiğinde şirketin kaç birim sattığını görecek olmamız merak uyandırıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler