Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Tales of Arise Açılış Animasyonu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yıl Eylül ayında çıkacak olan Tales of Arise öncesinde, Bandai Namco oyunun açılış animasyonunu yayınladı.

Oyun, 10 Eylül 2021 tarihinde Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için çıkış yapacak.

1280x720

Serinin Masalları, etkileyici ve üst düzey giriş animasyonlarıyla oldukça uzun bir geçmişe sahiptir ve serideki en son oyun bu trendi kırmıyor.

Oyunun hikayesinin bir özeti, “Tales of Arise, Dahna ve Rena adlı iki komşu gezegeni içeren bir güneş sisteminde geçiyor” diyor. “Dahna sakinleri, cennetlerinde açıkça görebilecekleri bir gezegen olan Rena’daki gezegensel komşularına her zaman erdemli ve ilahi bir ülke olarak saygı duymuşlardır.

“Dahna halkı için, Rena ve sakinleri hakkındaki efsaneler ve bilgiler sayısız nesiller boyunca aktarıldı. Zaman içinde zihinlerinde gerçekler haline geldi ve Dahna halkı için acımasız bir gerçeği maskeledi.”

Bugünün blog gönderisi Tales of Arise DualSense desteğini de ele alıyor. Kontrolcünün dokunsal geri bildirimi, oyuncuların saldırı ve savunma manevraları hissetmesini sağlayacak ve kullanılan Artes’e bağlı olarak Boost Strikes dahil olmak üzere farklı geri bildirimler verecektir. Dokunsal geri bildirimin çeşitli kullanımı, oyuncuların her tekniğin yoğunluğunu hissetmesini sağlayacaktır.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler