Cumartesi, Nisan 27, 2024

Taşımacılık Şirketi Pamukkale İflas Etti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de şehirlerarası yolcu taşımacılığı hizmeti veren Pamukkale iflas etti.

1962 yılında Cafer Sadık Bababalım tarafından kurulan Pamukkale tam 57 yıldır Türkiye sınırları içerisinde hizmet veriyor. Yoğunlukla ege bölgesinde hizmet veren şirket tabiki Türkiye’nin her yerine ulaşım sağlıyordu. Belki birçoğumuz şehirlerarası yolculuk yaparken bu firmaya bağlı otobüslere bindik ve gideceğimiz yerlere ulaştık. Ama şimdi o firmadan üzücü haber geldi.

İzmir 1. Asliye Mahkemesi‘nde yapılan görüşmelerde Pamukkale firmasının şuanki ekonomik durumu ile varlığını devam ettiremeyeceği belirlendi. Bu sonuç doğrultusunda şirkete 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflas kararı çıkarıldı.

Açıklanan karara göre şirket ekonomik nedenlere bağlı olarak iflas etti. Tabi bu nedenlerde yönetimin veya rekabetin büyük etkileri vardır. Ancak sonuç olarak 600 otobüsü ile Türkiye’nin hemen her yerine taşıma işlemi gerçekleştiren Pamukkale Turizm resmi olarak iflas etti.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler