Cuma, Nisan 26, 2024

TCL, En Uygun Fiyatlı Tableti Tab 10 HD’yi Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

TCL, Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde en uygun fiyatlı tableti TCL Tab 10 HD‘yi resmi olarak tanıttı. 1280×800 piksel çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına sahip tablet 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip 10W hızında şarj sunuyor.

Ön ve arka tarafta 5MP çözünürlüğünde kamera bulunan tablet, sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemciye ve PowerVR GE8320 grafik birimine sahip MediaTek yonga setinden gücünü alıyor. 3GB RAM ve 32 GB Depolama Alanı sunan tablet Android 11 işletim sistemine sahip.

TCL Tab 10 HD iki varyantla geliyor: fiyatları ne kadar?

TCL Tab 10 HD, aynı zamanda daha düşük özelliklere sahip bir varyanta da sahip; 2GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip model Android 11 Go Edition işletim sistemine sahip. Varyantlar arasında değişen özellikler yalnızca RAM ve depolama alanından ibaret.

microSD kart desteği sayesinde depolama alanını artırmanıza olanak tanıyan TCL Tab 10 HD, 180 Euro’dan başlayan fiyat etiketiyle birlikte Avrupa’da piyasaya çıkıyor. Tabletin ülkemize gelip gelmeyeceği ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler