Cuma, Mart 29, 2024

TeamGroup, Delta Max White RGB SSD ve Xtreem ARGB White DDR4 Belleği Piyasaya Sürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

TeamGroup, RGB aydınlatmaya sahip birkaç beyaz temalı yarı saydam donanımı piyasaya sürdü. TeamGroup, 1TB Delta Max White RGB SSD’nin yanı sıra yeni Xtreem ARGB White DDR4 oyun bellek kitlerini sayışa sundu.

gamegroup xtreem argb bellek ve ssdsini piyasaya sundu 1

Delta Max White RGB SSD ile başlayacak olursak, SSD’nin kasası kullanıcıların kendi zevklerine göre özelleştirebilecekleri RGB’li geniş bir yarı saydam alana sahip. Kullanıcılar aynı zamanda SSD’nin RGB aydınlatmasını Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light ve Biostar RGB Sync gibi RGB yazılımları aracılığıyla diğer bileşenlerle senkronize edebiliyor.

gamegroup xtreem argb bellek ve ssdsini piyasaya sundu 2

SATA III 6Gbps arabarimi kullanan Delta Max White RGB SSD, 560/510 MB/sn‘ye varan okuma/yazma hızı kapasitesine sahip. Bu SSD, güvenilirliğini ve dayanıklılığını artırmak için Aşınma Seviyelendirme teknolojisi, ECC, Windows TRIM ve NCQ dahil olmak üzere birçok teknoloji kullanıyor.

gamegroup xtreem argb bellek ve ssdsini piyasaya sundu 3

Reddot ödülü sahibi TeamGroup Xtreem ARGB White DDR4 oyun bellek kiti, RGB aydınlatma açıkken etkileyici bir aydınlatma efekti veriyor. Kapatıldığında ise, basit ve minimalist bir görünüm yaratıyor. Delta Max White RGB SSD’ye benzer bir şekilde bu modüllerin RGB aydınlatması da Asus, Gigabyte, ASRock ve MSI RGB yazılımları aracılığıyla senkronize edilebiliyor.

gamegroup xtreem argb bellek ve ssdsini piyasaya sundu 4

Daha fazla kararlılık ve güvenilirlik için 10 katmanlı PCB’ler ve yüksek kaliteli IC’ler kullanan TeamGroup Xtreem ARGB White DDR4 oyun belleği kitleri, 4000MHz’e kadar yüksek hızlar ve 64 GB’a kadar kapasite ile satışa sunuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler