Cuma, Nisan 19, 2024

Tecno Pop 5X Piyasaya Sürüldü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno, her zaman başka bir uygun fiyatlı akıllı telefonun var olabileceğini düşündü. Bu yüzden şirket Meksika’da dört çekirdekli işlemciden gücünü alan Android 10 Go işletim sistemini çalıştıran ve 4000 mAh kapasiteye sahip bataryadan enerji alan Tecno Pop 5X akıllı telefonunu piyasaya sürdü.

Su damlası çentiğe sahip 6,5 inçlik HD ekrana 5MP çözünürlüğünde ki özçekim kamerası eşlik ediyor. Şirket akıllı telefonun hangi yonga setini kullandığını henüz açıklamadı. Akıllı telefon 2GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip fakat bu depolama alanının microSD kart desteği sayesinde genişletebiliyorsunuz.

tecno pop 5x teknik özellikleri
Tecno Pop 5X Piyasaya Sürüldü! 4

Tecno Pop 5X‘in arka tarafında 8MP ana kamera ve sınırlı fayda olduğunu varsaydığımız iki QVGA atıcı var. Kamera adasının yanında fiziksel bir parmak izi tarayıcı da bulunuyor.

İki farklı renk seçeneğine sahip akıllı telefonun fiyat etiketi 2000 MXN yani 115 Amerikan Doları. Tecno Pop 5X şu anda Latin Amerika’daki bir çok teknolojisi mağazasında satışa sunuldu, ülkemizde ya da küresel pazarlarda satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler