Perşembe, Nisan 25, 2024

Telefon Telsize Dönecek Resmen: WhatsApp’a “Sesli Durum”Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp‘ın, “Durumlar” isimli özelliğine yenilikler düşündüğü ortaya çıktı. İnternete sızdırılan bilgilere göre şirket Durumlar kısmına yalnızca ses kaydı içeren durumlar paylaşmanızı sağlayacak bir seçenek geliştiriyor.

Son zamanlar şirket birçok yeni özelliği kullanıma sunmanın yanı sıra yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. En yeni gelen özelliklerden bir tanesi mesajlara tepki vermek iken büyük çaplı güncellemelerden bir tanesi de Durumlar kısmına geliyor.

whatsapp sesli durumlar
Telefon Telsize Dönecek Resmen: WhatsApp'a "Sesli Durum"Özelliği Geliyor! 2

Şu anda WhatsApp Durumunuza fotoğraf, video, link veya metin paylaşımı yapabilirsiniz. WhatsApp ile ilgili tüm yeni özellikleri önceden keşfeden WABetaInfo ekibi tarafından ortaya çıkan yeni bir raporda artık durum güncellemerine yalnızca sesli not/mesaj paylaşmamıza olanak tanınacak.

Raporlara göre, “Sesli Durum” olarak isimlendirilmesi beklenen özellik tıpkı sohbetlerde olduğu gibi ses kaydı yapabilmemizi ve bunu durumumuzda rehberimizle paylaşmamızı sağlayacak. Sesli not paylaşmak için Durumlar sekmesindeki fotoğraf makinesi işaretine sahip butona dokunduğunuzda görünür olan mikrofon düğmesine dokunmanız gerekecek.

Herhangi bir süre sınırı olacak mı, diğer durumlardan ayrı olarak listelenecek mi henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler