Cumartesi, Nisan 20, 2024

Telltale Açıkladı; The Walking Dead Serisi Son buluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Clementine’nin hikayesi gelecek sene son buluyor. Telltale Games geleceğe dair planlarını açıkladı. Açıklananlara göre yeni bir Batman serisi geliyor. The Wolf Among Us’un 2. Sezonunun da geleceği açıklanırken The Walking Dead’ın seneye final yapacak olması oyuncuları oldukça üzmüş durumda. Tabi oyuncular bir yandan The Walking Dead’ın final yapacağını öğrenip üzülsede The Wolf Among Us’un 2.sezonunun geleceğinin açıklanması oyuncularda sevinç yarattı.

Clementine 3.Sezon

The Walking Dead serisi ilk olarak 2012 yılında piyasa sunulmuş, oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş ve serinin devamı için birçok talep almıştı. Oyunun bu seneki 3.sezonu olan The Walking Dead: A New Froniter’ da Clementinenin AJ’yi bulma macerasına tanık olmuştuk. Bakalım 2018’de Clementinenin hikayesi nasıl son bulacak, oynayıp göreceğiz.

Öte yandan Telltale Games final sezonu için kesin bir çıkış tarihi vermedi. Oyunun konsollara,PC ,İOS ve Android platformlarına ulaşılacağı belirtildi. Playstation 4 ve XBOX One bu açıklamaları doğruladı fakat oyunun geliştiricilerin Minecraft: Story Mode’dan sonra konsollara geleceği açıklandı. Telltale Games ek platformların daha duyurulmadığını açıkladı.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler