Cumartesi, Nisan 27, 2024

Tetragon, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Buka Entertainment ve geliştirici Cafundo Creative Studio, bulmaca macera oyunu Tetragon‘u duyurdu.

Oyun, 12 Ağustos’ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için 14,99 dolarlık bir fiyatı ile çıkış yapacak.

maxresdefault 14

Oyunun ilk bölümünü içeren bir demo artık tüm platformlarda mevcut. Oduncu Lucios’un eskimiş botlarıyla maceraya adım atacak ve kayıp oğlunu bulmak için bir arayış içine girecek. Oyuncular karşılarına çıkan gizemleri ve bulmacaları çözerek hikayenin sonuna adım adım yaklaşacak.

Tetragon, Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı

Lucios’un arayışı onu dünyalar arasındaki mistik bir dünya ve eski bir kötülüğün hapishanesi olan Tetragon’a götürür. TetraGen olarak bilinen ilkel bir büyünün gücünden yararlanan Lucius, etrafındaki dünyayı manipüle etme, bu alanı oluşturan taşları değiştirme ve labirentte garip ve yaratıcı şekillerde gezinmek için yerçekiminin kendisini bükme gücünü kazanır. O ve oğlu bu labirentten kaçıp bu garip salonlarda pusuya yatmış düşmanı yenebilecekler mi?

Lucios’un arayışı onu dünyalaDört büyülü ortama bölünmüş kırktan fazla seviyeye sahip Tetragon, derin bulmacalar, güçlü bir anlatı ve muhteşem bir ressam estetiği sunar. Bu dünyanın sırlarını keşfedin, mekanizmalarını manipüle edin, yerçekimini yeniden yönlendirin ve tırmanmanız için yeni yollar yaratmak için etrafınızdaki zemini ve duvarları değiştirin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler