Cuma, Nisan 26, 2024

The Division Heartland Ücretsiz Olarak Piyasaya Sürüldü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fransız asıllı oyun geliştiricisi Ubisoft, Division evreniyle ilgili bir güncellemenin parçası olarak, Red Storm stüdyosundan The Division Heartland oyununu “The Division evreninde ücretsiz oynanabilen bir oyun” sloganı ile duyurdu. 2021 ile 2022 arasında bir çıkış tarihi olan Tom Clancy’s The Division Heartland, basın açıklamasına göre “yeni bir ortamda evrene yepyeni bir bakış açısı sağlayacak” bölüm evreninde oynaması ücretsiz bir oyun.

Oyunla ilgili ayrıntılar şu anda pek yok, ancak daha sonraki bir tarihte, potansiyel olarak bu yıl Ubisoft’un katılacağı E3 konferansında daha fazla ayrıntı açıklanması bekleniyor. Heartland için yapılan bu duyuruya ek olarak, Tom Clancy’nin The Division Universe yol haritasında, Ubisoft Massive tarafından hazırlanan ve 2021 yılının sonlarında piyasaya sürülecek olan Ubisoft Bucharest tarafından desteklenen The Division 2’yi görebiliyoruz.

The Division Universe 060521 1200x675 1
The Division Heartland Ücretsiz Olarak Piyasaya Sürüldü! 2

Bu yeterli değilse, bir mobil başlık, bir roman ve Jessica Chastain ve Jake Gyllenhaal’ın rol alacağı bir Netflix filmi de gelecek. Tom Clancy’nin The Division Heartland oyununa normal piyasaya sürüş tarihinden daha erken bir tarihte erişmek istiyorsanız, oyunu burada test etme şansı için kaydolabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler